Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Argen-co restaurants partners:

 

U kan enkel de 15% korting verkrijgen bij de deelnemende restaurants indien u Argen-co-coöperant bent en u een kortingsbon kan voorleggen. De kortingsbonnen kunnen gedownload en ongelimiteerd afgeprint worden

 

GELDIGHEID

Deze actie is geldig van 06/12/2017 tot en met 28/02/2018.

 

VOORWAARDEN

Na reservatie en bij afgifte van de geldige ARGEN-CO-voucher verleent de ondernemer: 15 % korting op de totale rekening inclusief drank van 1 tot 4 personen + een gratis koffie/thee per persoon.

De korting wordt toegestaan op alle normale openingsdagen en uren van de ondernemer  Uitgezonderd op 1 januari, 14 februari, 24, 25 en 31 december. Deze korting is geldig ongeacht de wijze van betaling, alle middelen die de ondernemer normaal in zijn onderneming accepteert zijn geldig. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingsprogramma’s of klantenkaarten. De korting is enkel geldig op de restaurantkaart en wordt dus niet toegestaan op drank en snacks alleen, noch op dagmenu’s, meeneemmaaltijden en speciale feestmenu’s (bijvoorbeeld Kerstmenu, Sint-Maarten menu, …). De 15% korting wordt berekend op de totale rekening (incl. dranken) en dit voor max. 4 personen per bon. Met die beperking dat er slechts 1 bon per coöperant per restaurantbezoek mag worden gebruikt.

 

TOON AUB UW KORTINGSBON VOOR U DE REKENING VRAAGT. In het restaurant gaat men u vragen uw kortingsbon te tekenen en af te geven om de korting te verkrijgen. De restauranthouder heeft deze bon immers nodig voor zijn eigen boekhouding. De korting vervalt onherroepelijk indien u de kortingsbon pas toont nadat de rekening werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen/toe te staan.

 

Klantendienst

Als u een korting wordt geweigerd, signaleert u dit binnen de 7 dagen aan Loyalty Agency via onderstaande contactgegevens. Voeg altijd een kopie van de betaalde rekening toe en vermeld uw e-mailadres en telefoonnummer.

E-mailadres: argenco@loyaltyagency.com
Loyalty Agency
Botermelkbaan 2A
2900 Schoten

BE 0809 755 109

Argen-co, Loyalty Agency en hun aangestelden kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht, natuurrampen, brand, ongevallen, stakingen of andere onvoorziene gebeurtenissen op weg naar of tijdens uw bezoek aan het desbetreffende restaurant. Argen-co, Loyalty Agency en hun aangestelden zijn niet aansprakelijk  indien bepaalde informatie achterhaald blijkt te zijn bij de publicatie.